Som jag skrev i mitt senaste inlägg så är det dags för den årliga studentbalen idag, ser fram emot det så mycket! Igår var jag hemma hos Anna, min baldejt och fick se henne med balklänningen på och jag i min frack. Vi kommer att vara så snygga tillsammans, hennes klänning är oerhört vacker! Jag har beställt massa grooming produkter av glamma.se så jag ska se extra välvårdad ut 😉

Baldagen ser ut följande i korta drag:

Upp hyffsat tidigt så att jag har gått om tid på mig att göra mig iordning och att framför allt att slippa stressa. Sedan preliminärt möta upp några vänner ett tag. Därefter ska jag möta upp min baldejt kring 14:00-14:30 hos frisören där hon gör sin balfrisyr. Där kommer vi att bjudas på champagne och mingla ett litet tag är tanken. Därefter rör vi oss upp i en park för att bli plåtade av en otroligt duktig fotograf som jag anlitat och bilderna kommer förhoppningsvis att visas här vartefter, annars kommer andra egentagna bilder. Därefter kommer alla balparen att mötas upp i parken, mingla runt, träffa nära och kära och ta en massa bilder. Därefter samling då vi ställs upp på led, och iår är vi omkring 130-160  balpar om jag fått höra rätt siffra. Alltså massvis med folk, vilket gör det hela ännu roligare!

Därefter tågar vi ner till Rådhustorget där vår mösspåtagning sker, studentsång, samt tal från skolledningen. Därefter lämnar vi ifrån oss våra mössor och tågar vidare till hamnen där båten/färjan väntar på att transportera oss ut till slottet där balmiddagen, dans och mingel pågår ett par timmar. Senare blir jag, Fanny och Josefineupphämtade av Fannys pappa och skjutsade hem till mig där vi byter om från våra helt otroligt fina kläder, och tar på oss andra finkläder, förfestar och därefter vidare på nattklubben! Fest natten lång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *