Sitter här på stans mysigaste café och har precis ätit en efterlängtad Skagenbaguette. Tanken är att vi ska plugga men jag får inte alls mycket gjort, sitter och diskuterar lite och “hjälper” Elin istället. Haha.

Har även såklart suttit och pratat om en massa annat, tillexempel att det är studentbal imorron! Ska träffa min baldejt senare ikväll för att få se hennes vackra klänning på, och jag ska klä mig i min frack. Ser fram emot morgondagen massor! Skriver kanske mer om hur våran bal går till ikväll. Någon som är intresserad? Kanske kommer skriva lite om hur min dag kommer att se ut. I alla fall kommer det bli galet roligt och alla kommer vara så snygga!

Nu måste jag “plugga vidare” haha, hörs senare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *